Υλικά: Για ένα τετράγωνο μεσαίο μπολ
2 Πακέτα μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα (Παπαδοπούλου) ή ένα πακέτο μεγάλα γεμιστά μπισκότα
1 Κουτί φυτική σαντυγή & 1 κουτί σαντυγή Morfat
1 Φακελάκι Κρέμα γιώτης βανίλια (με το ζεστό γαλά)
1lt Γάλα
Λίγη μερέντα 1κ.σ. (Προαιρετικά)
Εκτέλεση:
1. Απλώνουμε τα μπισκότα μέχρι να καλύψουμε τον πάτο του μπόλ.
2. Χτυπάμε την κρέμα βανίλια με το ζεστό γάλα μέχρι να πίξει καλά, την αφήνουμε και λίγο να κρυώσει.
3. Απλώνουμε την κρέμα βανίλια πάνω απο τα μπισκότα.
4. Βάζουμε πάλι μια στρώσει μπισκότα.
5. Χτυπάμε τις 2 κρέμες πολύ καλά μαζι.(Αν θέλετε βάζετε μέσα και λίγη μερέντα < 1 κουταλιά της σούπας>).
6. Απλώνουμε και την σαντιγή πάνω απο τα υπόλυπα μπισκότα.
7. Βάζουμε το γλυκό για 2 ώρες στο ψυγείο ή για 1 ώρα στην κατάψυξη, κόβουμε κομμάτια και απολαμβάνουμε.
Σημείωση: Αντί για γεμιστά μπισκότα με σοκολάτα μπορείτε να βάλετε Πουράκια Caprice ή μπισκότα Oreo. Μπορείτε μέσα στη σαντυγί να ρίξετε κομματάκια σοκολάτας της αρεσκίας σας.
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου