Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΓΛΑΣΟ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά:

180γρ. λευκή σοκολάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
5 κ.σ. βούτυρο
3/4 φλιτζανιού ζάχαρη άχνη
6 κ.σ. πηχτή κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπέν-μαρί. Αποσύρουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε και την άχνη λίγη-λίγη, χτυπώντας συγχρόνως με το σύρμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει και τη ρίχνουμε στη σοκολάτα. Το αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύωντας συχνά και το χρησιμοποιούμε αμέσως.








Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου