Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Υλικά:

125γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
4 κ.σ. ζάχαρη άχνη
2 κ.σ. γάλα
1 κ.σ. κουνιάκ
100γρ. βούτυρο σε κομματάκια

Εκτέλεση:

Λιώστε τη σοκολάτα σε μπέν-μαρί ή σε πολύ χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τη ζάχαρη, το γάλα και το κανιάκ και ανακατέψτετα, να ενωθούν με τη σοκολάτα. Ρίξτε λίγο-λίγο το βούτυρο, ανακατεύοντας συνεχώς με μια ξύλινη σπάτουλα ώσπου να εσωματοθεί σ' ένα λείο, γυαλιστερό μείγμα, κατεβάστε απο τη φωτιά, αφήστε το να γίνει χλιαρό και στρώστε το επάνω στην επιφάνεια του γλυκού που θέλετε.







Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου