Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΛΑΧΑΝΟ ΜΕ ΚΡΕΑΣ

Υλικά:

1 μεγάλο λάχανο για ντολμάδες
2 κιλά κρέας περίπου (χοιρινό ή μοσχάρι σε κομματάκια)
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι σάλτσα ντομάτας
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 καυτερι πιπερίτσα
Αλάτι, Πιπέρι

Εκτέλεση:

 Βάζουμε το λάδι σε μεγάκη κατσαρόλα με το κρέας να σοταριστεί για λίγο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μετά το λάχανο που έχουμε κόψει σε χοντρά κομμάτια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να αχνιστεί το λάχανο σε πολύ σιγανή φωτιά. Ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτας και σιγοβράζουμε το γαγητό 2 ώρες.









Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου