Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Σπιτικη σαλτα ντοματας

Υλικα:
4 ντοματες για σαλτσα
1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
Ριγανη ή μαϊντανο ψιλοκομμενο
Ελαιολαδο
Αλατι
Πιπερι

Εκτελεση:
1.Τρυβουμε τις ντοματες στον τριφτη
2.Ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι
3.Βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει (οχι να καψει)
4.Προσθετουμε το κρεμμυδι το αφυνουμε να μαραθει
5.Προσθετουμε την ντοματα και την αθυνουμε να βρασει σε χαμιλη φωτια για 15 λεπτα.
6.Προσθετουμε το πιπερι την ριγανη ή τον μαϊντονο και το αλατι και το αφηνουμε να βρασει αλλα 5 λεπτα.

Σημειωσει: Μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε για μακαρονια και κεφτεδακια. Αν θελετε μπορειτε να την βαλεται στην πιτσα αλλα με συμπικνομενο χυμο ντοματας και χωρις το κρεμμυδι...

Καλη σας όρεξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου